Sarajevo savladalo Slaviju

Ješić: Zadovoljan sam, Vojvodić: Kukavički smo igrali!

E. Škorić

Sarajevo je danas u sklopu prve utakmice osmine finala Kupa savladalo Slaviju s 4:1 u Lukavici.

Bordo tim je ostvario sigurnu pobjedu i već sada je na dobrom putu da se plasira u četvrtfinale.

Trener bordo tima Miodrag Ješić bio je zadovoljan.

"Kvalitetna utakmica sa dosta šansi i dosta golova. Dobro je da se niko nije povredio. Dosta tvrda utakmica u određenim momentima, ali mogu da budem zadovoljan i igrom i rezultatom. Drago mi je da su igrači uspjeli da ponove igru kao protiv Veleža", rekao je Ješić.

"Htio sam da malo odmorim Benka za narednu utakmicu. I na poluvremenu sam planirao dvostruku izmjenu, pošto je teren bio težak. Htjeli smo sačuvati i Benka i Duljevića", dodao je Ješić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Slaviji mogu da poželim samo sreću u nastavku prvenstva", zaključio je Ješić.e

"Čestitam Sarajevu na zasluženoj pobjedi. Sarajevo je moćno, puno agesivnije i brže. Mislim da je Ješić na dobrom putu da napravi uspjeh s bordo timom. Ovom prilikom se izvinjavam svima onima koji vole Slaviju za ovu današnju blamažu. Nema opravdanja što je loš teren, što je bila teška utakmica prije dva dana, što je Sarajevo danas bio rival. Igrači su imali kukavički pristup. Ova ekipa neće više nikada izgledati ovako ili mene tu neće biti. Ne želim umanjiti protivnik Sarajeva, ali mi smo igrali kukavički", riječi su trenera Slavije Darka Vojvodića.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.