Jusić: Obećavam pobjedu nad Travnikom

Stub odbrane Zeničana

Jusić: Obećavam pobjedu nad Travnikom

D. Kurbegović

Pred sutrašnju utakmicu između Čelika i Travnika, novinarima se na današnjoj  press konferenciji obratio i stoper Zeničana Emir Jusić, koji će sutra biti posljednja prepreka za napadače Vezira, koji u Zenicu dolaze po pozitivan rezultat.

"Ispunili smo cilj prolaskom u narednu rundu takmičenja u Kupu BiH i naravno da nas očekuju i teži protivnici sa kojima ćemo u dvije utakmice morati pokazati kvalitet ili ćemo imati velikih problema. Želimo u ovom takmičenju otići do kraja, a trebaće nam sigurno i dosta sreće u ždrijebu", nada se Jusić.

Uzdanica trenera Jagodića u posljednjoj liniji crno-crveni uvjeren je u sutrašnju pobjedu nad Travnikom

"Nikada nisam obećavao pobjede i neku veliku igru, ali ovoga puta obećavam pobjedu nad Travnikom i znam kako razmišljaju moji saigrači pred  sutrašnju utakmicu. Cijenim goste u čijim redovima ima mnogo odličnih igrača i mojih prijatelja, ali sutra nemamo pravo na kiks, bodovno nismo puno zaostali za prvoplasiranim ekipama, ali vrijeme je da počnemo igrati bolje. Svi razmišljamo samo o Travniku, ali želimo pobjediti i Vitez, te Željezničar i onda smo sigurno među tri ekipe što nam je i cilj ove sezone. Naravno da će nam za to trebati i pomoć navijača u koje ne sumnjam da će sutra doći na stadion i podržati nas od prve do zadnje minute", uvjeren je 27-godišnji Emir Jusić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.