Kalezić dobio otkaz u Saudijskoj Arabiji

Bh. stručnjak bez posla

Kalezić dobio otkaz u Saudijskoj Arabiji

Bh. stručnjak Darije Kalezić nakon četiri mjeseca je okončao epizodu u Saudijskoj Arabiji. 

Bivši fudbaler Veleža je tamošnji Al-Taawon preuzeo ljetos, međutim nakon pet odigranih kola između dvije strane je došlo do raskida ugovora iz razloga što klub pod njegovim vodstvom nije ostvarivao rezultate kakvi su zacrtani.

Prilikom sporazumnog raskida ugovora Al-Taawon je poželio Kaleziću (47) mnogo sreće u nastavku karijere, a za njegovog nasljednika je imenovan proslavljeni rumunski rumunski reprezentativac Constantin Galca. 

Vrijedi podsjetiti da je Kalezić prije epizode u Al-Taawonu vodio Rodu, PSV (II), Zulte Waregem, Graafschap i Stockport. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi