Koljić: Srećan sam zbog gola, okrećemo se narednom meču

Krupin egzekutor o jučerašnjem meču

Koljić: Srećan sam zbog gola, okrećemo se narednom meču

D. Vejo

Fudbalerima Krupe malo je nedostajalo kako bi ostvarili prvi trijumf u historijskoj sezoni za klub.

Među onima koji se najviše isticao tokom jučerašnjeg meča bio je napadač domaćeg tima Elvir Koljić. Naprosto, protivnička odbrana za snažnog centarfora jednostavno nije imala riješenje. Nakon meča, svoje prve utiske ispričao je upravo napadač.

"Odigrali smo jednu dobru utakmicu sa isto takvim protivnikom. Mada, imali smo šanse koje smo trebali iskoristiti ali nažalost nismo uspjeli, zadovoljni smo bodom. Mi se okrećemo narednoj utakmici protiv ekipe Metalleghe gdje također očekujemo povoljan rezultat", ističe za SportSport.ba centarfor Krupe, Elvir Koljić.

Pored sjajne partije, iskusni egzekutor svojim pogotkom iz jedanaesterca u 70. minuti ušao je u historiju kluba.

"Srećan sam zbog gola, jer ipak nije mala stvar ući u historiju nekog kluba kao prvi strijelac u PL za Krupu. Međutim, to ostavljam iza sebe i okrećem se radu i treniranju kako bi ih bilo još tokom ove sezone", dodaje Koljić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi