Željezničar gostuje kod Slobode

Kosorić: Nadamo se da ćemo postići rani gol

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara sutra igraju revanš utakmicu polufinala Kupa BiH u Tuzli protiv Slobode.

Sloboda je u prvoj utakmici slavila sa 2:1, te ima veliku prednost pred sutrašnji revanš. Kapite ekipe s Grbavice, Aleksandar Kosorić, izjavio je da je utakmica u Sarajevu bila samo prvo poluvrijeme, te da njegov tim sutra očekuje drugo poluvrijeme na Tušnju.

"Imamo 90 minuta i pokušat ćemo da budemo fokusirani od samog starta i da postignemo rani gol kako bi imali lakši nastavak meča. Međutim, svaki gol koji postignemo u toku utakmice dat će nam krila za drugi koji nas vodi u finale", rekao je Kosorić, te dodao:

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Ovo je drugo takmičenje i utakmica je specifična u odnosu na prvenstvene. Svjesni smo grešaka koje smo imali u prvom meču i potrudit ćemo se da se to ne ponovi sutra. Sloboda je iskusna ekipa sa iskusnim trenerom i siguran sam da se neće povući i čuvati rezultat".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi