Premijer liga BiH

Krupa u sjajnoj atmosferi dočekuje Vitez

Fudbaleri Krupe u subotu će ugostiti ekipu Viteza u okviru 11. kola Premijer lige BiH.

U redovima banjalučkog premijeriligaša vlada sjajna atmofera, a nakon gostujuće pobjede nad Čelikom tim Slobodana Starčevića želi da na domaćem terenu upiše nova tri boda.

"Izuzmemo li utakmicu protiv Radnika, Vitez je ekipa koja je odigrala dosta kvalitetno u proteklom dijelu prvenstva. Svjesni smo ko nam dolazi u goste, kao i situacije u kojoj se nalaze nakon što su ove sedmice ostali bez trenera. Znamo da nisu zadovoljni trenutnim bodovnim saldom, tako da smo sve to uzeli u obzir i u ovoj sedmici smo se na taj način pripremali, u atmosferi koja se samo može poželjeti nakon gostujuće pobjede nad Čelikom. Ekipu Viteza ovdje dočekujemo u jednoj ozbiljnoj, kompaktnoj, odgovornoj i disciplinovanoj odbrani i mi smo cijelu sedimcu radili na tom planu, da kroz takvu utakmicu dođemo do pozitivnog rezultata i da na reprezentativnu pauzu odemo sa četvrte pozicije", izjavio je trener Krupe Slobodan Starčević, koji se potom osvrnuo na igrače na koje neće moću računati u ovoj utakmici.

"Na utakmici protiv Čelika povijedio se Koljić. On je dobio nezgodan udarac u stopalo. Redžić ima lakšu povredu i u toku sutrašnjeg dana donijećemo konačnu odluku. Takođe, njega očekuje nastup za mladu selekciju BiH protiv Engleske i sigurno da ga ne želimo previše opteretiti. Tome bih dodao i podatak da Milanović već dvije sedmice trenira i mislim da će nakon reprezentativne pauze biti spreman za izazove u Premijer ligi BiH", dadao je strateg Banjalučana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica između Krupe i Viteza na programu je od 15.30 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi