Kubura: Imamo respektabilnu ekipu

Golman Slavije vjeruje u tim

Kubura: Imamo respektabilnu ekipu

D. Vejo

Još malo je ostalo do početka Prve lige Republike Srpske, a ove godine kao nikad do sada konkurencija je velika to dobro znaju i u taboru Slavije.

Pred timom iz Istočnog Sarajeva stoji Borac, Rudar, Drina i drugi klubovi koji su zajedno sa Slavijom protekle sezone igrali u Premijer ligi BiH. Među onima koji su bili standardni je i čuvar mreže Slavije, koji kako kaže vjeruje u tim.

"Pripreme teku u najboljem redu. Trenutno smo na pola puta. Do sada smo odigrali dvije prijateljske utakmice protiv Goražda i Olimpika. Ekipa je skoro pa nova, mnogo je novih igrača pa je potrebno neko vrijeme da se uigramo i da se sve kockice slože. Stručni štab zadovoljan je prikazanim u proteklim utakmicama i smatram da ćemo prvenstvo dočekati spremni. Treniramo kod kuće, a kroz nekoliko dana plan je da odemo negdje. Destinacija još uvijek nije poznata", zaključio je za SportSport.ba golman Slavije, Miloš Kubura.

Kubura je u dresu Slavije pružao sjajne partije na golu protekle sezone, bio je jedan od standardnih igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi