Lukić i Radić sa po šest golova prvi strijelci

Druga liga RS - Zapad

Lukić i Radić sa po šest golova prvi strijelci

E. Škorić

Lukić Ozren iz Ozrena, te Bojan Radić iz Župe jedini su postigli po šest golova nakon sedam kola Druge lige FS RS - Zapad.

Lukić i Radić su nakon sedam kola najefikasniji igrači Druge lige RS - Zapad sa po šest golova, dok su po pet postigli Miloš Ilić iz Mladosti, zatim Bojan Spasojević iz šamačkog Borca i Boris Žižak iz Ljubića.

Po četiri gola postigli su Aleksandar Demonjić (Modriča), Ognjen Jaćimović, Anando Krecelj i Romanić Darko (svi iz Omarske), te Nemanja Todorović iz BSK-a.

Osmorica igrača su postigla po tri gola, a to su Nemanja Arsić (Borac Šamac), Žarko Bakić (Borac), Zlatko Đorić (Borac Šamac), Goran Lukić (Modriča), Zlatko Matić (Laktaši), Radoslav Prljeta (Modriča), Vladna Reljić (Borac), Uroš Stamenković (Laktaši).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti