Malbašić: Iz Čapljine se želimo vratiti s tri boda

Jedinstvo gostuje u Čapljini

Malbašić: Iz Čapljine se želimo vratiti s tri boda

Nogometaši bihaćkog Jedinstva u 21. kolu Prve lige FBiH ostvarili su bitnu pobjedu nad Radničkim iz Lukavca i tako nastavili uspješno voditi bitku za Premijer ligu BiH. 

Dobru partiju protiv Radničkog pružio je i 22-godišnji Aleksandar Malbašić koji se ove sezone upisao dva puta u listu strijelaca. 

„Nakon poraza u Tuzli radili smo dosta naporno da se vratimo na pobjednički kolosijek i uspjeli smo u tome. Protiv Radničkog smo odradili jedan dobar posao, stvorili nekoliko dobrih šansi, jednu pretvorili u pogodak, što je bilo dovoljno za tri boda“, kazao je Malbašić za SportSport.ba, te se osvrnuo na narednu utakmicu sa Čapljinom.

„Do kraja sezone očekuje nas sve teža i teža utakmica. Sada nam je najvažnija ova u Čapljini, gdje ćemo učiniti sve da se vratimo Pod boriće sa punim plijenom. Imamo kvalitet za Premijer ligu, raspolažemo sa odličnim kadrom, jer uzmimo u obzir da je Stojanov najbolji strijelac lige, Hamzabegović najbolji golman, a svakako da ima tu još odličnih igrača“, dodao je Malbašić.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.