Potpredsjednik N/FSBiH Darko Ljubojević:

"Mehmed Baždarević je imenovan jednoglasnom odlukom"

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine dobila je novog selektora, Safeta Sušića na selektorskoj poziciji naslijedio je njegov nekadašnji saigrač u nacionalnom dresu bivše Jugoslavije, Mehmed Baždarević.

Njegovo imenovanje zvanično je potvrđeno na press-konferenciji koja je upriličena u Trening centru fudbalske reprezentacije BiH, odmah nakon sjednice IO N/FSBiH.

"Nakon jedne pažljive i detaljene analize i razgovora članova Izvršni odbor N/FSBiH danas je jednoglasnom odlukom za selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine u narednom periodu imenovao Mehmeda Baždarevića", rekao je Darko Ljubojević, jedan od dvojice potpredsjednika N/FSBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.