Metalleghe BSI i Velež kup susret igraju na Mračaju

Jajčani konačno domaćini na svom stadionu

Metalleghe BSI i Velež kup susret igraju na Mračaju

S. Mlaćo

Nogometaši Metalleghea u Jajcu se spremaju za nedjeljni duel sedmog kola BH Telecom Premijer lige u kojem će na stadionu Pirota u Travnik gdje odigravaju svoje domaće utakmice ugostiti tuzlansku Slobodu.

Sloboda je u ovom susretu svakako favorit, iako Tuzlaci ne pružaju rezultate kakvi se od njih očekuju, pa će popularni Kraljevi pokušati učiniti sve da iskoriste tu situaciju i upišu vrijedna tri boda.

Dok se ekipa sprema za duel sa Slobodom, iz Nogometnog sveza naše zemlje na adresu Metalleghea stigla je potvrda da će popularni Kraljevi svoj susret 1/16 finala Kupa BiH protiv mostarskog Veleža naredne srijede moći igrati na svom Mračaju.

Bit će to prilika i za sve navijače Metalleghea  te građane Jajca da po prvi put od ulaska u Premijer ligu pogledaju svoje ljubimce na Mračaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi