Mirsad Fazlinović ostaje trener Mostar SG-a

Uprava odlučila

Mirsad Fazlinović ostaje trener Mostar SG-a

M. Maksimović

Mirsad Fazlinović ipak ostaje trener MNK Mostar SG Staklorad. 

Odlučila je tako uprava kluba koja je reagovala na njegovu pismenu ostavku koja je uslijedila nakon incidenta na utakmici protiv sarajevskog Centra u kojoj je Fazlinović pred kraj nasrnuo na sudiju Tarika Keču iz Sarajeva.

Na redovnoj sjednici Uprave kluba održanoj jučer, pored redovnih aktivnosti iz svog domena, Uprava je razmatrala i pismenu ostavku Mirsada Fazlinovića na funkciji trenera.

Nakon analize dosadašnjeg rada, Uprava je jednoglasno donijela Odluku da se ostavka ne prihvata, a Fazlinoviću je poručeno da nastavi dosadašnji rad i redovno obavlja obaveze koje proizilaze iz ugovora.

Mostar SG je nakon 14. kola vodeći tim Premijer futsal lige s 34 boda, koliko ima i drugoplasirani Centar s lošijom gol razlikom, Zrinjski je treći s tri boda manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi