Nogometaš Čelika pred revanš na Pecari

Mišić: Dat ćemo 120 posto od sebe da izborimo finale

D. Kurbegović

Čelik u srijedu na Pecari gostuje Širokom Brijegu u uzvratnom meču polufinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Zeničani su na pragu velikog finala nakon što su na Bilinom Polju slavili s 2:0 u prvom duelu. Međutim, prolaz moraju da ovjere na teškom gostovanju na Pecari. U Čeliku vjeruju da mogu zadržati stečenu prednost i ostvariti povijesni finale.

"Dat ćemo 120 posto da sve bude najbolje, da izborimo finale i da zeničku publiku dignemo na noge jer oni to i zaslužuju",rekao je Mišić, dodavši:

"Presudna bi u srijedu mogla biti čvrsta igra. Sigurno će biti pozitivan rezultat ako budemo igrali čvrsto. Široki nam leži. Volimo igrati protiv ekipa koje se vole nadigravati".

"Ako izborimo finale u srijedu, vidjet ćemo šta ćemo za subotu. Onda će nam biti najvažnije finale Kupa, jer u prvenstvu nemamo šta ni dobiti ni izgubiti". 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.