Mladost bez trojice na Pecari

Bubanja u problemima

Mladost bez trojice na Pecari

Kao totalni autsajderi fudbaleri Mladosti odlaze na gostovanje u Široki Brijeg. 

Protiv lidera im malo ko daje šansu da mogu izboriti bilo šta osim časnog poraza. Sve to dodatno podrgijava činjenica da trener Slavoljub Bubanja neće moći računati na Dušana Hodžića i Semira Hadžibulića, koji imaju žute kartona, a zbog crvenog kartona u timu neće biti Darko Marković.

"Mi u ovoj utakmici nemamo šta da izgubimo, možemo samo da dobijemo. Lopta je okrugla i uz malo sportske sreće možemo da iznenadimo. Široki jeste favorit, ali to nama treba da bude samo dodatni motiv da u gostima kod lidera napravimo rezultat vrijedan pažnje. Jedan bod bi za nas na Pecari bio ravan pobjedi", rekao je napadač Nikola Mazić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.