Muamer Islamović novi direktor Čelika?

Naredne sedmice primopredaja dužnosti

Muamer Islamović novi direktor Čelika?

D. Kurbegović

Nedavno smo pisali o odlasku dosadašnjeg v.d. direktora Čelika Alije Porče za direktora Nogometnog centra N/FSBiH, a njegov nasljednik na Bilinom polju trebao bi zvanično biti imenovan do srijede naredne sedmice. 

Upravni odbor kluba će s dosadašnjim direktorom uraditi primopredaju dužnosti, a novi direktor ukoliko prođe "intervju" budući da će prije imenovanja morati prvo sjesti s Načelnikom općine i objasniti mu svoje planove za naredni period.

Kako saznaje SportSport.ba novi direktor Čelika biće 34-godišnji Muamer Islamović, profesor tjelesnog i zdravstvenog odgoja, koji je pored rada u osnovnim i srednjim školama u Zenici, aktivan i u mnogim sportskim klubovima.

Islamović je i bivši omladinac Čelika, gdje je prošao sve kategorije, a sin je i nekadašnjeg predsjednika Čelika Muhameda Islamovića, s kojim su Zeničani dok je bio na čelu kluba s Bilinog polja osvojili tri titule prvaka BiH, te dva Kupa naše zemlje.

Ako mlađi Islamović bude na starijeg Zeničani se ne trebaju bojati za budućnost, a koliko će imenovanje ovog čovjeka na direktorsko mjesto u Čeliku biti ispravan potez pokazat će vrijeme.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti