Musa: Želimo priprediti iznenađenje na Grbavici

Trener GOŠK-a

Musa: Želimo priprediti iznenađenje na Grbavici

GOŠK nije mogao zamisliti ljepšu novu premijeru u društvu najboljih. 

Klub iz Gabele koji je prošao prvi kroz cilj u Prvoj ligi Federacije BiH u prošloj sezoni igrat će sutra na Grbavici protiv Željezničara u ambijentu koji samo poželjeti mogu.

Slavenu Musi je drago što je upravo Željo prvi protivnik, a vjeruje i da se u Sarajevu bez obzira što je domaćin apsolutni favorit, može ostvariti povoljan rezultat.

“Naša je želja iznenaditi domaćina i pokušati priprediti veliko iznenađenje već na otvaranju“, kaže Musa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na pitanje da li je Željezničar nakon Evrope umoran, Musa je konstatovao da nije i da u prvom kolu nijedan tim ne smije i ne može biti umoran.

“Pripremamo se kako bi pružili pravi otpor, iako će bez Odaka, Aničića i Pehara na koje ne možemo računati, biti veoma teško“, dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi