Napredak sedam od sedam

Impresivna statistika tima iz Donjeg Šepka

Napredak sedam od sedam

M. Jakovljević

Fudbaleri Napretka igraju sjajno ove sezone u Drugoj ligi Republike Srpske što govori i činjenica da se nalaze na prvoj poziciji s maksimalnim učinkom. 

Svoj pobjednički niz nastavili su i ove sedmice kada su na gostovanju u Bogutovom selu savladali domaću ekipu Mladosti rezultatom 1:2. Za Mladost je pogodio Marinković u trećoj minuti, dok su za Napredak sigurni bili Jovanović u 11. i Jevtić u 60. minuti susreta.

"Nastavili smo seriju dobrih rezultata i sada imamo maksimalan učinak te smo prvi na tabeli. Bila je ovo kvalitetna utakmica, i da je domaćin pobjedio ne bi bilo nezasluženo. Ove sezone igramo zaista dobro, što pokazuju i rezultati", kazao je strijelac pobjedničkog gola za Napredak, Branko Jevtić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi