NK Travnik i Armin Mahović raskinuli saradnju

Odlazi nakon pola godine

NK Travnik i Armin Mahović raskinuli saradnju

Travnički premijerligaš više neće računati na usluge Armina Mahovića, koji je na Pirotu stigao u ljetnom prijelaznom roku iz Rudara. 

Ovaj 23-godišnji fudbaler u dogovoru s Upravom kluba odlučio se na sporazumni raskid saradnje, a svom sada već bivšem klubu poželio je sve najbolje u nastavku sezone.

"Iako sam trebao ostati u Travniku do ljeta, odlučio sam se na raskid ugovora i mislim da je to najbolja opcija. Želio bih se zahvaliti predsjedniku kluba na korektnosti i na tome što mi nije pravio probleme prilikom odlaska, a klubu želim sve najbolje u drugom dijelu prvenstva", kazao nam je Mahović.

Mahović je dodao da već sada ima nekoliko ponuda iz Premijer lige i Prve lige FBiH, pa će tako ime novog kluba biti poznato u narednim danima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.