Sarajevo danas protiv Maribora

Okić: Ove provjere će nam pokazati gdje smo

E. Škorić

Svoj mir stručni štab i igrači Fudbalskog kluba Sarajevo pronašli su u hotelu Miracle u Antaliji.

Proteklih nekoliko dana intenzivno bordo momci rade u ovom prelijepom turističkom mjestu, a vremenski i svi ostali uslovi u Turskoj su idealni. 

"Stvarno je sve u najboljem redu - od hrane, smještaja, do vremena. Pojačali smo tempo u odnosu na pripremni dio u Čitluku i za sada sve ide odlično", rekao je Ševko Okić, dodavši:

"Sigurno da imamo jake provjere, vidjet ćemo gdje smo i šta smo i dat ćemo sve od sebe da se pokažemo u što boljem izdanju".

Gostovanje u Mostaru?

"Teško gostovanje, rekao bih meč lopta i za nas, a i za njih. Obje ekipe igrat će na pobjedu, ali evo spremamo se za taj susret i za ostale koji nam slijede. Navikli smo se na pritisak, ali taj pritisak imaju i igrači Zrinjskog. Ulog je veliki, ali daćemo sve od sebe".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo danas od 18 sati igra protiv Maribora, u petak je protivnik Astana, a onda slijedi duel sa Kairatom. Prije utakmice sa Zrinjskim, izabranike Miodraga Ješića testirat će Travnik 20. februara.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi