Ostojić: Što prije do gola

U radniku optimisti pred Slaviju

Ostojić: Što prije do gola

E. Škorić

Radnik je u prošlom kolu izgubio sa 2:0 u Širokom Brijegu, ali opšti je utisak da bijeljinski sastav nije razočarao. 

Sad imaju priliku da se protiv Slavije pred svojim navijačima iskupe za prošlonedjeljni poraz.

"Naša želja da sezonu na domaćem terenu otvorimo pobjedom nije upitna. Zapet ćemo od prvog minuta ofanzivno i pokušat ćemo što prije da dođemo do prednosti. Slavija je prilično tvrda ekipa i znaju da odigraju na rezultat, a umiju da kazne svaku pogrešku protivnika", oprezan je kapiten domaćeg tima Stanko Ostojić.

Trener Srđan Bajić je, za razliku od prošlog kola, uoči ovog susreta na slatkim mukama. Svi igrači su mu na raspolaganju tako da će na terenu od prvog minuta da budu oni najbolji koje ovaj klub ima u ovom trenutku na raspolaganju.

Utakmica između Radnika i Slavije igrat će se u nedjelju od 17,30 sati na Gradskom stadionu u Bijeljini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.