Pioniri Želje i Širokog slavili pobjede

Premijer omladinska liga BiH

Pioniri Želje i Širokog slavili pobjede

Pioniri Željezničara nastavili su sa dobrim nizom rezultata jer su danas u gostima pobijedili Mladost iz Doboja kod Kaknja rezultatom 3:1. 

Željo je na današnjem susretu poveo u 5. minuti kada je Džan Grcić pogodio za vodstvo. Ipak, samo deset minuta kasnije Esad Karahodžić je izjednačio rezultat, ali Željo je ponovo poveo i to preko Darija Ćorića. Konačan rezultat postavio je Eldar Mulaosmanović u 27. minuti. Želji je ovo bila 12. pobjeda ove sezone iz 13 odigranih mečeva. 

U drugom meču koji je također igran danas Široki Brijeg je pobijedio u gostima Zrinjski sa 2:0. Strijelci za Širokobriježane bili su Luka Grbešić u 4. i Antonio Ljubić 24. minuti. Široki sada ima sedam pobjeda, jedna remi i pet poraza, dok je Zrinjskom današnji poraz bio osmi ove sezone. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi