Plavi trenirali na pomoćnom, Kvesić radio individualno

Bliži se gradski derbi

Plavi trenirali na pomoćnom, Kvesić radio individualno

Fudbaleri Željezničara na pomoćnom stadionu Grbavica odradili su svoj redovni trening, a svi fudbaleri Plavi trenirali su izuzev novog kapitena Josipa Kvesića.

Lijevi bek Željezničara koji je kapitensku traku preuzeo od povrijeđenog Srđana Stanića nakon povrede u duelu sa Kupa BiH sa Širokim Brijegom, trenirao je odvojeno od ostatka ekipe Admira Adžema.

U ekipi najtrofejnijeg bh. kluba vlada odlična atmosfera pred gradski derbi sa Sarajevom koji se igra u nedjelju sa početkom u 13:30 u okviru 13. kola BH Telecom Premijer lige.

Željezničar je trenutno na tabeli ispred gradskog rivala sa tri boda više na svom kontu, a iako iskusni fudbaleri koševskog premijerligaša ulogu favorita prepuštaju plavima, igrači Željezničara uopšte ne osjećaju pritisak pred veliki derbi.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.