Video izvještaj

Pogledajte sve golove na meču Sarajevo - Slavija

E. Škorić

Na Koševu su snage u okviru revanša osmine finala Kupa BiH odmjerili Sarajevo i Slavija.

Bordo tim je u prvom susretu slavio s 4:1, pa je zato u današnjem meču trener Miodrag Jašić šansu dao mladim igračima, koji su itekako opravdali ukazano povjerenje.

Slavija je iznenadila domaće i povela eurogolom Vejnovića, no do kraja prvog dijela je mladi i talentovani Osmanović Adnan zabio za 1:1.

U nastavku još dva gola u mreži gostiju. Na 3:1 je povisio Herić, Veladžić je u samom finišu dao gol za 3:1.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Mladi igrači pokazali su da Sarajevo ima budućnost, a današnji meč je bila idealna prilika da to naprave. Treba također istaći da je bila solidna posjeta na Koševu. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.