Poznate sudije revanš mečeva polufinala Kupa

Utakmice se igraju 19. aprila

Poznate sudije revanš mečeva polufinala Kupa

SportSport.ba je objavio imena sudaca prvih utakmica polufinala Kupa BiH koje se igraju u srijedu, a poznato je i ko će dijeliti pravdu na revanš mečevima koji se igraju sljedeće sedmice. 

U susretu Željezničara i Širokog Brijega na Grbavici pravdu će dijeliti Zoran Grbić iz Prijedora, kojem će asistirati Lazić, Kačavenda, Petrović, Bjelica i Soknić.

Meč Mladosti i Sarajeva će suditi Elvis Mujić iz Banovića, a pomoćnici će mu biti Novalić, Bačić, Paradžik, Bandić i Čuić.

Revanš utakmice Kupa BiH igraju se 19. aprila u Sarajevu i u Doboju kod Kaknja.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi