Poznati svi dobitnici ulaznica za finalni meč Kupa BiH

Sarajevo dočekuje Široki Brijeg

Poznati svi dobitnici ulaznica za finalni meč Kupa BiH

Olimpijski stadion Asim Ferhatović - Hase bit će sutra domaćin prve finalne utakmice Kupa BiH. 

Na najvećem bh. stadionu snage će odmjeriti FK Sarajevo i NK Široki Brijeg, a SportSport.ba je u saradnji sa domaćinom organizovao nagradne igre u kojima su sretni čitatelji mogli dobiti po četiri ulaznice za tri tribine: istočnu, zapadnu i sjevernu. 

Da biste osvojili jednu od karata za zapadnu tribinu bilo je potrebno samo da tačno odgovorite na pitanje: "Koji je bio rezultat posljednje utakmice koju su Sarajevo i Široki Brijeg odigrali na Koševu?" Tačan rezultat je 2:0. 

Sretni dobitnici su: Nermin Bajraktarević, Amina Šabanović, Denis Ćerimagić i Adem Šantić.

Nagradno pitanje za dobijanje karte za istočnu tribinu bilo je: Koju je ekipu Sarajevo savladalo u polufinalu Kupa BiH? Tačan odgovor je glasio Mladost DK. 

Ulaznice su dobili: Miralem Mališević, Aldin Durić, Semir Imamović i Adis Kunić. 

Oni koji su željeli da utakmicu posmatraju sa sjevera, morali su tačno odgovoriti na pitanje: Koliko FK Sarajevo do sada ima osvojenih trofeja u Kupu BiH? Tačan odgovor je pet. 

Ulaznice su dobili: Amer Šabanović, Vahidin Likić, Jasmin Alibegović, Eldar Bulbul. 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Ulaznice se preuzimaju u srijedu od 10 do 16h u Fan Shop-u u prostorijama FK Sarajevo, ulica Maršala Tita 38/b. Meč Sarajevo - Široki Brijeg igra se s početkom u 18 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi