Predragović pojačao slovenačkog prvoligaša

Doskorašnji član Čelika

Predragović pojačao slovenačkog prvoligaša

Bivši juniorski bh. reprezentativac Fedor Predragović pojačao je NK Radomlje. 

Banjalučanin u redove slovenačkog prvoligaša dolazi kao slobodan igrač nakon što se prethodno krajem prošle godine razišao sa Čelikom, a ugovor sa novim klubom je potpisao na godinu dana. 

"Imao sam nekoliko ponuda iz inostranstva, kao i BiH, ali za Radomlje sam se odlučio jer dobro poznajem ljude iz kluba. Iako Radomlje zauzima posljednju poziciju, uvjeren sam da možemo do opstanka", izjavio je Predragović.

Podsjetimo, Predragović je prethodno bio samovoljno napustio Čelik nakon što nije mogao dobiti certifikat iz Vojvodine. Svoju karijeru je započeo u Borcu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi