Proleter bolji od Jedinstva

Druga liga RS, Zapad

Proleter bolji od Jedinstva

D. Vejo

Fudbaleri Proletera iz Teslića savladali su ekipu Jedinstva u okviru 22. kola Druge lige Republike Srpske rezultatom 1:0 (1:0).

Jedini pogodak za Teslićane postigao je Panić Nedo u 14. minuti meča. Nakon poraza od Sloge u  Trnu, fudbaleri Proletera vratili su se na pobjednički kolosjek.

"Bila je ovo teška ali očekivana pobjeda protiv jednog veoma nezgodnog protivnika, ekipe Jedinstva. Uz dosta sreće poveli smo na samom otvaranju meča što se na kraju ispostavilo kao konačan rezultat. Imali smo još par zicera koje nismo iskoristili, ali i gosti su imali svoje prilike. Sve u svemu, zaslužena pobjeda za radost naše publike u Tesliću. Naredno kolo idemo u Prnjavor gdje nas očekuje jedan težak meč", rekao je za SportSport.ba fudbaler Proletera, Vladimi Marković.

U okviru 23. kola Proleter će u goste ekipi Ljubića iz Prnjavora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti