Propala prva runda pregovora Halilhodžića i N/FS BiH

Održan sastanak između Halilhodžića i delegacije N/FS BiH

Propala prva runda pregovora Halilhodžića i N/FS BiH

Sastanak između delegacije Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i Vahida Halilhodžića održan je večeras u Makarskoj. 

Vahid Halilhodžić nije uspio pronaći zajednički jezik sa čelnicima N/FS BiH, ali pregovori još uvijek nisu propali. Čelni ljudi krovne kuće fudbala u Bosni i Hercegovini obavit će još jedan razgovor sa ovim Jablaničaninom u subotu, prenosi Dnevni Avaz sa lica mjesta. 

"Mnogo smo pričali, ali nije bilo niti riječi o uslovima, a niti o novcu, koji je nebitan. Jako mi je teško, ali sam u vrlo nezgodnoj situaciji. Kada te tvoj narod zove, to se ne može platiti novcem, ali moji razlozi su privatne prirode i o njima sam upoznao i čelnike NSBiH", rekao je Halilhodžić za Avaz nakon sastanka. 

Halilhodžić se u Makarskoj sastao sa predsjednikom Elvedinom Begićem, generalnim sekretarom Jasminom Bakovićem, potpredsjednik Saveza Ivanom Beusom i član Odbora za posredovanje Seadom Kajtazom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti