Protiv Mađarske bez kartoniranog Jasmina Mešanovića

Mlada reprezentacija na Koševu završava kvalifikacije

Protiv Mađarske bez kartoniranog Jasmina Mešanovića

D. Kurbegović

Mlada reprezentacija BiH nakon neočekivano laganog poraza od Austrije 2:0, te poprilično loše igre većine nogometaša sutra na stadionu Koševo igra posljednju utakmicu kvalifikacija protiv selekcije Mađarske.

Naša selekcija se trenutno nalazi na četvrtom mjestu sa šest osvojenih bodova, koliko ima i trećeplasirana Albanija i petoplasirana Mađarska. U slučaju sutrašnje pobjede, izabranici selektora Vlade Jagodića kvalifikacije bi završili na trećem mjestu što se svakako ne može ocijeniti kao pozitivan rezultat imajući u vidu igrače koji su u ovim kvalifikacijama bili na raspolaganju selektoru.

Naša reprezentacija sutra će sigurno nastupiti u dosta izmijenjenom sastavu, a ono što je sigurno da će utakmicu propustiti Jasmin Mešanović, koji je dobio žuti karton protiv Austrije i nema pravo nastupa u posljednjem kolu, tako da je za ovog napadača Osijeka, reprezentativna karijera, makar što se tiče mlade selekcije završena.

Nadamo se da će sutra naša selekcija odigrati znatno bolju utakmicu, nego što je to bila ona u petak u St.Poltenu, te da ćemo pobjedom nad Mađarima uzvratiti ovoj reprezentaciji za poraz iz prve utakmice 4:1, te se sa tri boda dostojno oprostiti od domaće publike i ovih kvalifikacija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.