Radović: Ekipa je fizički nespremna

Problemi u Slaviji pred Široki Brijeg

Radović: Ekipa je fizički nespremna

Slavija u Široki Brijeg putuje kao autsajder, a to je priznao i trener Dragan Radović, koji je poslije pobjede nad Borcem, a uoči meča na Pecari, jasno rekao da njegov tim nije spreman.

"Brine me činjenica da ne možemo odigrati utakmicu u visokom ritmu. Fizičko stanje mojih fudbalera je ispod svakog nivoa Premijer lige i to je Slaviji najveći problem," rekao je Radović i dodao:

"Borac smo dobili samo uz veliku želju i maksimalno zalaganje na terenu, a nešto tako moramo da ponovimo i na Pecari. Samo na taj način možemo da se nadamo nekom iznenađenju. Široki je favorit i bit će ovo utakmica puna iskušenja za nas. Ne bi smjeli da doživimo neki težak poraz, jer to bi dodatnu uticalo na psihičko stanje u ekipi," smatra Radović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.