Radović: Greške odvele u poraz

Poraz Slavije

Radović: Greške odvele u poraz

M. Šljivak

Fudbaleri Slavije izgubili su u prvoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Austriji od Mordovije sa 3:0.

Ruski premijerligaš bio je bolji na terenu, a to je potvrdio trener Slavije.

"Kvalitetniji su od nas i zasluženo su pobijedili. Mi smo kod sva tri gola pogriješili, ali ovo su pripreme i pogreške su normalne. Za mene je rezultat u drugom planu i mnogo mi je važnije kako smo po linijama stajali na terenu. Moram biti zadovoljan, mada nas čeka još puno posla", kaže Radović.

On kaže da su cilj jake utakmice, a ne dobri rezultati.

"Želimo da kroz jake utakmice steknemo neophodno iskustvo. U timu smo imali trojicu debitanata pa je i to pokazatelj da se ekipa nalazi u stvaranju. U narednim danima očekuje nas još nekoliko jakih provjera, a jedna od njih trebalo bi da bude i ona protiv Derbyja", dodao je Radović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.