Rajković: Osmjesi učesnika daju mi razlog za zadovoljstvo

Predsjednik Udruge za promociju mininogometa u BiH

Rajković: Osmjesi učesnika daju mi razlog za zadovoljstvo

S. Mlaćo

Osmijeh sa lica nakon posljednje utakmice završnice Mininogometnog prvenstva BiH u Vitezu nije krio predsjednik Udruge za promociju mininogometa u BiH Bojan Rajković.

Tačno 18 ekipa se borilo za titulu najboljeg u dvije konkurencije, a sve je proteklo uz sjajnu atmosferu, na što je Rajković ponosan. Sa grupom ambicioznih ljudi još jednom gradu Vitezu i našoj zemlji priredio je dva prekrasna dana, a ono što je najbitnije da iz Viteza svi nose lijepe uspomene.

"Nakon jučerašnjeg dana kada smo imali nevrijeme, danas je puno ljepše i sve je proteklo u najboljem redu i završilo bez ikakvih većih povreda i problema", kazao je Rajković.

Mininogomet je sve popularniji u našoj zemlji, pa je samim tim i završnica bila veoma kvalitetna i neizvjesna.

"Nadam se da će iduće godine nastaviti se u tom trendu i želim da se u sadašnje lige prijavljuje što više rekreativaca i ekipa. Kada vidim ljude koliko su zadovoljni i sretni po povratku u svoje gradove moram biti prezadovoljan. Nadam se da je to pravi put i da će biti puno bolje narednih godina", jasan je ambiciozni Rajković.

Naša mininogometna reprezentacija će uskoro nastupati na Evropskom prvenstvu u Češkoj. Ništa se ne prepušta slučaju, a očekujemo da će nas naši reprezentativci ponovo obradovati.

"Ja priželjkujem što bolji plasman. Što se tiče priprema već imamo kontakte sa reprezentacijama Srbije, Slovenije, Hrvatske i nadam se da će prihvatiti naš poziv i da će doći tu da se svi zajedno pripremamo", istakao je Bojan Rajković, predsjednik Udruge za promociju mininogometa u BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi