Remi Željezničara, Svraka i Perak strijelci

Prijatelski susret

Remi Željezničara, Svraka i Perak strijelci

A. Beganović

Nakon što su u prethodna dva duela upisali ubjedljive pobjede nad hrvatskim niželigašima, fudbaleri Željezničara jučer su remizirali sa Rudarom iz Labina (2:2), inače članom 3. hrvatske lige.

Menadžer Željezničara, Amar Osim, na teren je izveo kombinovani sastav, a utakmicu su počeli: Gušo, Šimić, Farić, Bajić, Mešić, Svraka, Selimović, Kovačević, Serdarević, Pompović i Mirsad Bešlija.

Strijelci za momčad sa Grbavice bili su Svraka i Perak, a treba istači da je sarajevska momčad imala više od igre, ali veliki broj prilika ostao je neiskorišten.

Danas će Željezničar snage odmjeriti sa trenutno petoplasiranom momčadi HNL-a, Karlovcem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.