Rudar i Podgrmeč u Kaknju podijelili bodove

1. liga FBiH, 11. kolo

Rudar i Podgrmeč u Kaknju podijelili bodove

Duel 11. kola Prve lige FBiH odigran u Kaknju između Rudara i Podgrmeča okončan je bez pobjednika, a rezultat je na kraju glasio 1:1. 

Iako su domaći imali inicijativu tokom većeg dijela prvih 45 minuta, gosti su bili ti koji su na kraju prvog poluvremena imali više razgloga za zadovoljstvo. Gosti iz Sanskog Mosta u vodstvo su stigli u 43. minuti, a gol za ekipu iz Krajine postigao je Džafić. 

I u nastavku susreta domaći su uglavnom napadali, imali loptu u svom posjedu, stvarali šanse, ali su fudbaleri Podgrmeča uspješno odolijevali sve do 61. minute. Upravo tada je izjednačenje domaćima donio Spahić.

Do kraja su domaći fudbaleri pokušavali doći do totalnog preokreta, ali je na kraju susret okončan bez pobjednika. Podjelom bodova na kraju mogu biti zadovoljniji nego domaći kojima je ovo remi nakon dva uzastopna poraza, dok je Podgrmeču ovo bio drugi remi u nizu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.