Sadiković: Ne smijemo propustiti ovu priliku

Treća (ne)sreća za Slobodu ili Olimpic?

Sadiković: Ne smijemo propustiti ovu priliku

E. Škorić, foto: A. Balić

Sloboda će, u svega sedam dana, odigrati i treću utakmicu sa Olimpicom. Nakon dva remija na Koševu, Tuzlaci će goste iz Sarajeva ugostiti na Tušnju.

Sloboda se dvaput u proteklih nekoliko dana neporažena vratila iz Sarajeva. Najprije su odigrali 1:1 sa Olimpicom u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH, a onda 2:2 u nedjelju sa istim protivnikom.

Denis Sadiković je tako nastavio uspješnu seriju od dolaska na klupu Slobode, a sada očekuje da njegovi momci pred svojim navijačima izbore plasman u polufinale.

"U prvoj utakmici smo tražili povoljan rezultat i na kraju smo ga ostvarili. Kao što sam već ranije govorio, na redu je drugo poluvrijeme. Biće to teška utakmica, jer Olimpic je ekipa koja puno bolje igra na strani. No, mi ne smijemo propustiti ovu priliku. Jednostavno moramo pobijediti i osigurati svoje mjesto među četiri najbolje bh. ekipe" rekao je Sadiković za SportSport.ba, te dodao:

"Na Tušnju idemo samo po pobjedu. Vjerujem u svoje momke, znam da oni to mogu, a isto tako znam da to i žele. U dobroj smo formi, atmosfera je odlična i sve to želimo sutra i dokazati."

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.