Sanjin Prcić ponovo na spisku Mehmeda Baždarevića?

Selektor pratio veznjaka Rennesa

Sanjin Prcić ponovo na spisku Mehmeda Baždarevića?

M. Šljivak

Vezni igrač francuskog Rennesa Sanjin Prcić mogao bi se ponovo naći na spisku selektora reprezentacije BiH Mehmeda Baždarevića.

Selektor je tijekom vikenda boravio u Rennesu, gdje je posmatrao meč protiv Metza u kojem je 22-godišnji veznjak odigrao veoma dobrih 90 minuta.

Prcić iz kola u kolo sve više igra. Za očekivati je da se veznjak Rennesa ponovo nađe na spisku reprezentacije za koju je do sada odigrao ukupno pet utakmica.

Posljednji poziv u reprezentaciju Prcić je dobio u martu u dvomeču protiv Luksemburga i Švicarske, a sada bi se ponovo mogao naći na spisku i to za meč protiv Grčke, koji se igra 13. novembra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti