Šetkić i Buljubašić za pobjedu juniora Olimpika

Efikasan meč u Halilovićima

Šetkić i Buljubašić za pobjedu juniora Olimpika

S. Mlaćo

Juniori Olimpika danas su u Halilovićima savladali vršnjake iz bijeljinskog Radnika 3:2, u susretu 19. kola Omladinske Premijer lige naše zemlje. 

Nade Vukova sa Otoke povele su već u osmoj minuti preko Benjamina Šetkića, da bi isti igrač u 43. minuti povisio na 2:0. 

U 48. minuti gosti se vraćaju u igru pogotkom rezerviste Vladimira Bradonjića, da bi prednost na dva gola razlike za domaće vratio Ahmed Buljubašić. Dojučerašnji član Akademije FK Sarajevo lijepo je matirao Sameda Hodžića na golu Radnika, a treba istaći da je ovaj talentovani nogometaš obavio i jedan dio zimskih priprema sa prvim timom Olimpika. 

Konačnih 3:2 postavio je u 54. minuti Dragan Živanović. Do kraja rezultat se nije mijenjao i tri boda otišla su na konto nada Olimpika.

Juniori: FK Olimpik - FK Radnik Bijeljina 3:2 (2:0) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi