Direktor FK Željezničar

Šiljak: Ovo je najjači par, odlučit će nijanse

Željezničar se već na početku nove sezone BH Telecom Premijer lige susreo sa Širokim Brijegom, a prvenstveni duel ove dvije ekipe koji je odigran na stadionu Grbavica u okviru 2. kola, okončan je bez pobjednika (1:1).

"Ja nisam rekao da smo izabrali najtežeg protivnika, ali je činjenica da je ovo najjači par u ovome izvlačenju. Odlučiti će male nijanse, ali je dobro da se igraju dvije utakmice. Prva u Širokom, a druga u Sarajevu, koja će odlučiti pobjednika", rekao je Mirsad Šiljak, direktor fudbalskog kluba Željezničar, te dodao:

"Možda je bolje da na početku imamo jednog ovako jako protivnika. Vidjet ćemo ipak šta će se desiti u Sarajevu".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.