Simić i Barać ostaju, čeka se Selimović?

Čelik kompletira igrački kadar

Simić i Barać ostaju, čeka se Selimović?

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nalaze se na Zlatiboru, gdje odrađuju drugu fazu priprema u kojoj će odigrati nekoliko kontrolnih utakmica. Zeničani su već odigrali jednu utakmicu protiv Sutjeske iz Nikšića (1:1), a sutra će od 17 sati igrati protiv OFK Beograda.

Dobra vijest za Zeničane stigla je danas u klub iz Službe za poslove sa strancima Ministarstva sigurnosti BiH, naime usvojena je žalba nogometnog kluba Čelik u vezi dvojice igrača Nikole Simića i Stipe Baraća, kojima će nakon 27 jula biti dozvoljen ponovni ulazak u našu državu i oni će sljedeću sezonu moći nositi crno-crveni dres.

Sigurno je to lijepa vijest za trenera Nizaha Hukića, kojem je potreban još jedan stoper i napadač da kompletira ekipu.

 Kako je naš portal već ranije pisao, Zeničani su obavili razgovore sa dojučerašnjim napadačem Željezničara, iskusnim Vernesom Selimovićem koji čeka odgovor jednog kluba iz inostranstva u vezi angažmana, ne bude li kakvog dogovora do kraja sedmice, ovaj će se igrač po dolasku Zeničana sa Zlatibora priključiti ekipi i potpisati ugovor na godinu dana.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.