Slišković i Petrović o "deranju guzica"

Zanimljive izjave premijerligaških trenera

Slišković i Petrović o "deranju guzica"

E. Škorić

Blaž Slišković i Slavko Petrović dali su zanimljive komentare nakon mečeva devetog kola Premijer lige BiH.

Slišković je govorio na službenoj press konferenciji nakon pobjede njegovog Zrinjskog nad Mladosti (2:0) o ne baš najboljem pristupu njegovih igrača, pa je u jednom trenutku spomenuo i "deranje guzica".

"Zamjeram svojim igračima na prvih 45 minuta. S jednom indolecijom ulazimo u prvih 45 minuta već nekoliko utakmica. Krajnje je vrijeme da neke stvari raščistimo da ne bismo poletjeli i da ne bismo pomislili da ova ekipa može da igra protiv bilo kojeg protivnika, a da ne natopi znojem dres i da ne podere guzicu za pobjedu", u svom je stilu rekao Blaž Slišković.

Slično viđenje ima i njegov kolega na klupi Slobode, Slavko Petrović, koji je u emisiji BHT-a kazao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"To što je Slišković rekao sigurno je evidentno da nijedna ekipa u BiH, da li cijepala guzice ili ne, ne može lako doći do tri boda ako ne daš sve od sebe na terenu".



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi