Sloboda bez svojih navijača na Grbavici

Iz poštovanja prema Želji i porodici nastradalog

Sloboda bez svojih navijača na Grbavici

Fudbaleri Slobode će sredinom naredne sedmice odigrati meč 23. kola Premijer lige na Grbavici protiv Željezničara, a na toj utakmici će biti bez pratnje svojih navijača.

Uprava Slobode je na molbu Uprave Željezničara odlučila bez navijača doputovati na utakmicu, što je nakon sinoćnje tragedije svakako gest za pohvalu.

Uprava Slobode je shvatila argumente svog domaćina i prihvatila utakmicu odigrati bez svojih navijača, što je također i preporuka organa sigurnosti u Sarajevu, budući da su tog dana u glavnom gradu na rasporedu dvije utakmice.

Iz Slobode navode da su se na ovaj korak odlučili prvenstveno iz poštovanja prema domaćinu, porodici nastradalog navijača i sigurnosti svojih najvjernijih navijača.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.