Sloga, Prokosovići i Posavina ostvarili pobjede

Druga liga FBiH - grupa Sjever, 20. kolo

Sloga, Prokosovići i Posavina ostvarili pobjede

E. Škorić

U današnjim susretima 20. kola Druge lige FBiH - grupa Sjever pobjede su upisali Svatovac, Sloga Simin Han, Prokosovići i Posavina.

Svatovac je s 2:1 savladao Mladost iz Malešića, pa je ostao prvi sa 45 bodova i ima šest bodova više od Sloge iz Simin Hana, koja je s 2:0 pobijedila Slaven iz Živinica.

Ibrahimović i Omerović su bili strijelci za Slogu, dok je Ahmetović u 92. minuti isključen. Gosti su od 34. minute igrali bez isključenog Nukića. 

Posavina 108 je u Bijeloj s 2:1 bila bolja od Sloge iz Tojšića. Pogotke za domaću ekipu postigli su Muratović i Mahmutović, dok je za goste pogodio Halilović.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

U Lipnici je Radnik poražen od Prokosovića sa 3:1. Posljednjeplasirani tim je bio nemoćan i ostao je na jednoj pobjedi i dva remija u 20 kola. Gašić je bio dvostruki strijelac za goste, jednom i Nukić, dok je jedini gol za Radnik postigao Kovačević u 54. minuti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti