Šta se dešava na Tušnju?

Kriza trese Slobodu

Šta se dešava na Tušnju?

S. Mlaćo

Loši rezultati Slobode u aktuelnoj sezoni uzburkali su duhove na Tušnju.

Nakon posljednjeg poraza od Širokog Brijega (0:3), Sloboda je pala na pretposljednje mjesto na tabeli i sve je izvjesnije da će tim sa Tušnja do kraja sezone umjesto najavljene borbe za Evropu grčevito se boriti za ostanak u društvu najboljih.

Nezadovoljni partijama svojih ljubimaca su i navijači koji je sve manje na Tušnju, a nezadovoljni su i u Upravnom odboru, te navodno članovi istog razmišljaju o ostavkama.

Tragom tih informacija SportSport.ba je pokušao kontaktirati čelnog čovjeka Slobode Senada Mujkanovića koji se sa svojim saradnicima trenutno nalazi na Tušnju, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bilo kako bilo, Sloboda je za kratak period od kluba koji se borio za titulu i kojeg je na Tušnju pratilo po nekoliko hiljada navijača došla u situaciju da  strepi za opstanak i da se broj gledalaca na Tušnju smanjuje iz utakmice u utakmicu i sigurno da neko za trenutno stanje mora preuzeti odgovornost jer ukoliko se bude bježalo od stvarnosti ekipa sa Tušnja bi ponovo mogla "kliznuti" u Federalnu ligu što svakako sa bh. fudbal ne bi bilo dobro.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi