Stajić: Nisam očekivao Želju

Napadač Borca za SportSport.ba

Stajić: Nisam očekivao Želju

E. Škorić

Derbi osmine finala, ako se tako može nazvati, svakako je duel Borca i Željezničara, timova koji su se sastajali i prošle sezone u finalu ovog takmičenja.

Napadač Borca Duško Stajić je tek od nas saznao protivnika u osmini finala Kupa naše zemlje.

"Vjerujte da sam od vas saznao protivnika i malo sam zatečen. Nisam baš očekivao Želju, no šta je tu je. Mi moramo sa svima igrati, prije ili kasnije, a svakako da bi bilo dobro već u ovoj ranoj fazi eliminisati Želju koji je svakako jedan od favorita ovogodišnjeg Kupa", kazao je napadač Borca Duško Stajić za SportSport.ba, dodavši:

"Te dvije utakmice sa Željom će biti sigurno neizvjesne, ali i zanimljive javnosti. Istina, mi smo u nešto boljoj formi, ali svoju pravu snagu tek moramo pokazati".

Banjalučani su trenutno na čelu Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine, te već pet uzastopnih utakmica ne znaju za poraz.

"Borac ove sezone ima visoke ambicije i mi svakako idemo na oba fronta. Želimo duplu krunu, a vjerujem da smo na dobrom putu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.