Antolović pred Zrinjski:

"Statistika nam nije loša, primili smo samo četiri gola"

Po prvi put u novoj sezoni BH Telecom Premijer lige predstavnicima medija na press-konferenciji Željezničara obratio je prvi golman tima Marijan Antolović. Na Grbavicu u derbiju 4. kola stiže aktuelni šampion Bosne i Hercegovine, mostarski Zrinjski.

"Igramo protiv prvaka, jako dobre ekipe, koja je dobro posložena na svim pozicijama. Ni prošla utakmica koju sam gledao sa tribina nije bila laka. Nadam se da ćemo ovoga puta uspjeti upisati tri boda koja nam trebaju", kazala je Željina "jedinica".

Odbrana Plavih se još uvijek uigrava, a iako je znalo biti situacija u kojima je bilo nesporazuma u posljednjoj liniji Željezničara, čuvar mreže tima sa Grbavice smatra kako će igra defanzivnog dijela ekipa napredovati iz kola u kolo.

"Prošle sezone od sadašnje zadnje linije standardno je igrao samo Zeljković. Ja sam novi na golu, Kvesić se vraća, Čolić se vraća, ali ja se nadam da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji. Treba nam jedna utakmica da se dignemo. Svi ovi igrači posjeduju kvalitet. Statistiska nam nije loša, u sedam utakmica primili smo četiri gola", rekao je Antolović

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti