Stevanović predvodio Drinu do trijumfa nad Kozarom

Zvorničani napunili mrežu crveno-bijelih

Stevanović predvodio Drinu do trijumfa nad Kozarom

D. Vejo

Prava golijada viđena je danas u Gradišci, a gdje je domaća Kozara pretrpjela visok poraz od 0:4 (0:1) od gostujuće Drine iz Zvornika.

Drina je na Gradski stadion u Gradišci istrčala u kombinovanom sastavu, Lazarević je odlučio da odmara pojedine igrače kako bi bili što spremniji za posljednje kolo u sezoni.

Igrao se 18. minut utakmice kada Stevanović dovodi goste u vodstvo od 0:1. Nakon toga, Zvorničani su diktirali tempo, no rezultat se nije mijenjao.

Plavo-bijeli su nakon odmora bili ti koji su vodili glavnu riječ na terenu. Radović je u 68. minuti povisio na 0:2, te tako šokirao sve prisutne na tribinama u Gradišci. 

Drugi gol gostiju, potpuno je razoružao domaćina, pa tako Stevanović u 88. minuti postiže svoj drugi gol na susretu, a svom timu donosi prednost od velikih 0:3. 

Samo što su Gradiščanci izveli loptu sa centra, ponovo se ukazao danas raspoloženi Stevanović koji hat-trickom stavlja tačku na meč.

Drina će na oproštaju od tekuće sezone snage odmjeriti sa Podrinjem pred domaćom publikom, dok će Kozara gostovati u Derventi ekipi Tekstilca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi