Štilić: Hoću li ostati u Wisli? Razmislit ću

Bh. fudbaleru ističe ugovor

Štilić: Hoću li ostati u Wisli? Razmislit ću

Bh. internacionalac Semir Štilić uspješno je okončao polusezonu u poljskoj Ekstraklasi, a njegova Wisla zauzela je četvrtu poziciju.

Štilić je sa sedam golova i šest asistencija bio ponajbolji igrač u sastavu tima iz Krakowa, međutim, šanse da produži saradnju su minimalne. 

"Vidjet ćemo šta će se desiti u prijelaznom roku. Ugovor mi traje još pola godine, tako da ću vrlo dobro razmisliti da li ću ostati u Wisli", kazao je Štilić.

Ovaj 27-godišnji fudbaler istakao je da je nezadovoljan  jesenjim dijelom prvenstva. 

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

"Ja sam tip osobe koja uvijek teži ka najboljem, tako da sam nezadovoljan ovom polusezonom. Teško je očekivati da igramo jednako dobro u svakoj utakmici, ali kada pogledamo broj bodova, onda s tim moramo biti zadovoljni. Teško će biti uhvatiti korak za Legijom, koja nam sada bježi šest bodova", zaključio je Štilić. 

Štilić se u posljednje vrijeme povezuje s mnogim klubovima, a posljednji u nizu je zagrebački Dinamo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti