"Strpljenje i nenametanje se uvijek isplati"
Foto: EPA

Tino Sven Sušić ponovo na spisku BiH

"Strpljenje i nenametanje se uvijek isplati"

E. Čaušević

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, Mehmed Baždarević, objavio je danas spisak igrača za utakmice kvalifikacija za SP.

Naša reprezentacije početkom narednog mjeseca igra dvije utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje se igra u Rusiji za dvije godine. Protivnici bh. selekcije bit će Belgija i Kipar. Na spisku je svoje mjesto našao i Tino Sven Sušić koji je povratik u reprezentaciju BiH.

Novi fudbaler Genka nakon objave spiska oglasio se na Facebooku, te je poručio da mu je čast i zadovoljstvo što će ponovo nositi dres svoje reprezentacije.

"Ponovo na spisku reprezentacije BiH. Strpljenje i nenametanje se uvijek isplate. Biti dio svoje zemlje i imati priliku predstavljati je na najbolji način pričinjava najveću čast i zadovoljstvo", poručio je Sušić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi