VEznjak bh. reprezentacije

Sušić: Konkurencija je velika, čast mi je što sam ovdje

Tino Sven Sušić jedan je od novih igrača na spisku selektora bh. reprezentacije Safeta Sušića.

"Zadovoljan sam, dobro treniramo i imamo odličnu atmosferu. Idemo u SAD puni sebe i svelikom motivacijom", ističe Sušić, čija je lakša povreda uzrokovala treniranje smanjenim intenzitetom

"Dobro je, sve ide nabolje. Imao sam povredu koljena i nadam se da ću se priključiti u SAD-u. Uvijek je trema kada dođe neko novi u repku i sve se bolje osjećam", govori Sušić, koji ima očekivanja na SP.

"Svi očekujemo da prođemo grupnu fazu i svi ćemo dati sve od sebe da to uspijemo. Probaću se nametnuti, iako je velika konkurencija. Meni je veliko zadovoljstvo što sam među 24 igrača. Ima dosta igrača na mojoj poziciji, ja sam zadovoljan što sam tu", rekao je Sušić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti