Tatar: Pobjeda nad Bosnom korak ka cilju

Igrač Veleža

Tatar: Pobjeda nad Bosnom korak ka cilju

D. Rakanović

Velež se iskupio za poraz u Čapljini i ostvario važnu pobjedu nad Bosnom Semom koja je donijela mir u svlačionicu Rođenih pred posljednje utakmice sezone. 

Mostarci su s dva lijepa pogotka došli do važnih bodova. Jučer se u strijelce nije upisao Kerim Tatar, ali jeste odigrao kvalitetnu utakmicu.

“Očekivali smo tešku utakmicu, posebno iz razloga što smo bili bez četvorice standardnih igrača. Napravili smo kvalitetan pritisak od samog početka, a to je rezultiralo golom Farisa Handžića. U drugo poluvrijeme ušli smo s velikom željom za ranim golom koji bi riješio utakmicu i u tome smo uspjeli. Do kraja smo mogli poentirati i još nekoliko puta. Zaslužena pobjeda i krupan korak ka opstanku“, rekao je Tatar.

Velež u narednom kolu gostuje Bosni u Visokom, potom je domaćin Zvijezdi koju je jučer prestigao na tabeli, dok će u posljednjem kolu gostovati novom lideru GOŠK-u.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi